Web Analytics Made Easy - Statcounter

صاحبان مشاغل بهترین روایت کنندگان طرح های خود اشتغالی هستند که امروز بیش از هر چیزی به ساماندهی و فروش محصولات نیازمندند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ برنامه اشتغال روستایی از بهمن ماه سال ۹۶ با تلفیق منابع چهار موسسه عامل (بانک توسعه تعاون، بانک کشاورزی، پست بانک و صندوق کارآفرینی امید) با هدف حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری آغاز شده است و عملیات اجرایی آن از اردیبهشت ماه امسال آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرار بود این طرح که کمک به افزایش عدالت اجتماعی و رفع محرومیت، حفظ محیط زیست و ارزش های قومی، فرهنگی و اجتماعی و جلوگیری از مهاجرت از اهداف اجرای آن است با پرداخت تسهیلات یارانه دار با اختصاص ۱٫۵میلیارد دلار از منابع صندوق توسعه ملی آغاز شود تا با تخصیص مرحله‌ای منابع این صندوق به چهار موسسه عامل مجری طرح و تلفیق منابع داخلی بانک‌ها در مجموع معادل ریالی ۱۲هزار میلیارد تومان برای اشتغال روستایی و عشایری اختصاص یابد.

از آنجایی که به گفته کارشناسان و مسئولان اشتغالزایی استان تاکنون ۵ مرحله از این وام به همدان تعلق گرفته و در بین کارآفرینان توزیع شده است به گفت و گو با صاحبان مشاغلی پرداختیم که می توانستند از وام استفاده کنند که برخی از آنها به علت مشکلات و پیچ و خم های اداری ترجیح داده بودند از وامی استفاده نکنند .

گیتی سالاری یکی از تولید کنندگان بزرگ در بخش کشاورزی و زعفران است که چندین سال بعنوان کارآفرین برتر از سوی دستگاه های دولتی معرفی شده است.

وی در گفتگو با خبرنگار عصر همدان اظهار داشت: منبع اولیه کاشت زعفران در محله ای به نام رود آور بوده است که این محل بین همدان و تویسرکان واقع شده است و در زمان های گذشته از رود آور به خراسان برده شده است.

سالاری با بیان اینکه زعفران به تابستان های خشک نیاز دارد افزود: استان همدان مستعد کشت و برداشت این طلای سرخ است و در سال های اخیر شاهد افزایش سطح زیر کشت این محصول در باغات و زمین های کشاورزی هستیم.

بانوی همدانی گفت: حدود ۲۱ سال است که کشت زعفران را انجام می دهم و افراد زیادی را به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول کار کرده ام حتی اگر شغل آنها به صورت فصلی باشد .

سالاری افزود: اولین مزرعه را ۲۰ سال پیش بصورت آزمایشی کشت کردم که حدود ۴۰۰۰متر مربع بود و به مرور آن را گسترش دادم، خوشبختانه در حال حاضر دو مزرعه یک هکتاری و یک و نیم هکتاری زیر کشت دارم .

وی گفت: خوشبختانه به خارج از کشور صادرات داریم و به دنبال برند و بسته بندی هستیم ، البته بصورت بسته بندی به کشورهای دیگر صادر می کنیم اما برند خاصی نداریم .

این کارآفرین نمونه در خصوص وام های خود اشتغالی افزود: متاسفانه تابحال حتی یک ریال نتوانسته ام از جایی وام بگیرم و در استان حمایت از تولید کننده تقریبا صفر است.

وی با بیان اینکه وام های خوبی برای کارهای کشاورزی وجود دارد گفت: متاسفانه تسهیلات همیشه به افرادی داده می شود که روابط بهتری دارند نه اینکه تولید کننده باشند .

سالاری افزود: متاسفانه در استان شاهد عرضه پیازهای زعفران با قیمت کم و کیفیت نامرغوب هستیم که بیشتر کار دلالی انجام می دهند، مثل برند سازی که افرادی را می بینیم که به دنبال برند سازی هستند در صورتی که حتی کشت و برداشت این محصول کشاورزی را نمی دانند اما با روابط به راحتی دلالی می کنند و زحمات تولید کننده نادیده گرفته می شود.

مهدی سرمدی دیگر کارآفرین همدانی در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: مهندسی کشاورزی گرایش باغبانی را دارم و حدود ۱۵ سال است که کشت محصولات کشاورزی چون زرشک زعفران و گل محمدی را انجام می دهم.

دامنه های الوند بهترین محل برای کشت و کار کشاورزان

وی افزود: در استان همدان با اینکه آب و هوای مساعد کشاورزی و خاک حاصل خیزی دارد چرا که دامنه های الوند از دیرباز بهترین محل برای کشت و کار کشاورزان بوده، اما کمتر کسی به کار تولیدی می پردازد.

سرمدی عنوان کرد: عدم حمایت تولید کننده ها یکی از مهمترین دلایلی است که افراد بیشتر به دنبال کارهای اداری هستند، چرا که دریافت تسهیلات برای کارآفرینان بسیار مشکل است .

وی افزود: در قبال وام های کم بانک سند های آنچنانی را می خواهد و برای ما که در روستاها زندگی می کنیم و سند شهری نداریم فایده ای ندارد .

سرمدی تاکید کرد: برای کشت زعفران در بیشتر استانها ۸۰ میلیون وام خود اشتغالی پرداخت می شود چرا که پیاز زعفران گران است و نیاز به مبلغ زیادی برای شروع کار هست اما در همدان وام را نصف پرداخت می کنند و در نهایت ۴۰ میلیون تومان پرداخت می شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تولید کننده خود اشتغالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۰۵۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی

به گفته مجتبی دهقان‌پور؛ استان فارس به دلیل اقلیم چهار فصل ظرفیت مناسبی برای توسعه گیاهان دارویی دارد و یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی توسعه صنایع تبدیلی در زمینه گیاهان دارویی است که می‌تواند به ارزش افزوده آن کمک کند.

او تصریح کرد: سطح ابلاغی برای طرح جهش تولید گیاهان دارویی در دیمزار‌های استان فارس حدود دو هزار هکتار بود که با اقدامات و برنامه ریزی‌های منسجم انجام شده، کشت گیاهان دارویی مانند خاکشیر، بابونه، آویشن و گل محمدی در اراضی دیم ۱۶ شهرستان مجری طرح افزایش چشمگیر یافت.

دهقان پور خاطر نشان کرد: شهرستان مرودشت با سه هزار و ۵۴۹ هکتار کشت دیم گیاهان دارویی در این حوزه پیشرو است و گیاه دارویی خاکشیر با سطحی بیش از چهار هزار و ۸۰۰ هکتار بیشترین سطح گیاه دارویی کشت دیم را در شهرستان‌های مجری طرح جهش تولید در دیمزار‌ها را به خود اختصاص داده است.

فارس پیشرو در تشکیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از کسب ۲۶ گواهی زنجیره ارزش محصولات کشاورزی در این استان خبر داد و گفت: اهمیت این گواهی در هویت دار کردن محصولات از لحاظ کیفیت و چگونگی فرایند تولید است و قابلیت‌های استان فارس را در حوزه زنجیره ارزش مشخص می‌کند.

دهقان پور در مراسم رونمایی از سامانه مدیریتی زنجیره تولید و تامین گیاهان دارویی، بیان کرد: در حال حاضر دو زنجیره ارزش گیاهان دارویی در این استان تشکیل شده که مفتخریم به عنوان استان پیشرو در این قضیه در نمایشگاه بین المللی اکسپو در استان تهران از این سامانه رونمایی کنیم.

به گفته او؛ هدف از راه اندازی این سامانه، پایش زنجیره ارزش گیاهان دارویی به موازات فعالیت‌های در حال انجام است به نحوی که تمامی عوامل پشتیبان در مقوله تولید، نگهداری و عرضه محصول به بازار، قابل رصد و نظارت هستند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بهره گیری از این سامانه موجب افزایش دانش ما در حوزه گیاهان دارویی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه متناسب با مخاطبین حوزه گیاهان دارویی، اقدام به اطلاع رسانی در زمینه‌های مختلف از جمله سرمایه گذاری، تولید و فرآوری محصولات می‌کند و در قالب‌های متنوع از قبیل اینفوگرافیک و پادکست گزارش فعالیت‌های انجام شده را نیز ارائه می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • تقویت زنجیره های ارزش محصولات کشاورزی مازندران
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • حضور صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • راه اندازی بازارچه مشاغل خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است