Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل بهزیستی مازندران در پنجمین جلسه کمیته هماهنگی ماده ۱۶، از بهرمندی ۲۶۵ معتاد بهبود یافته استان از وام خود اشتغالی خبر داد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری برنا؛ گوهردهی موضوع این جلسه را پیگیری مصوبات پیشین و بررسی نحوه پذیرش و مشکلات موجود در مرکز درمانی و نگهداری شبانه روزی ماده ۱۶ قاجارخیل شهرستان ساری اعلام کرد و گفت: در حال حاضر ۱۴۸ مرکز مراقبتی و ترک اعتیاد در مازندران وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بهزیستی مازندران با بیان اینکه در حوزه درمان و پیشگیری از اعتیاد، ۱۰ ماه امسال بیش از ۲۱ هزار نفر پذیرش شده و بیش از ۷۵۰ نفر با معرفی بهزیستی استان از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند افزود: با توجه به برنامه تکلیفی ۷ درصد افراد تحت پوشش و بهره مندی از تسهیلات اشتغال بهزیستی، تاکنون ۲۶۵ معتاد بهبود یافته مازندرانی از وام خود اشتغالی استفاده کردند.

گوهردهی با تاکید بر همکاری و انجام صحیح وظایف سایر دستگاه‌ها پس از ترخیص معتادان متجاهر تصریح کرد: بر اساس بررسی‌های انجام شده، ۱۰ درصد پذیرش شوندگان بهبودی کامل داشته و بقیه نیز در سیر درمانی و مراقبتی مناسب قرار دارند.

مدیرکل بهزیستی مازندران اعتبارات امسال برای ماده ۱۶ را حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: از این میزان حدود یک میلیارد و ۵۰ میلیون تومان اختصاص داده شده و این درحالی است که هزینه مراکز بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان بوده است.

گوهردهی، ظرفیت اسمی مراکز را ۱۲۵ نفر عنوان کرد و افزود: برای اجرای هرچه بهتر طرح باید منابع کامل آن اختصاص یافته و علاوه بر آن باید در فرآیند نگهداری و درمان در مرکز ماده ۱۶ تغییر رویکردی اتفاق بیافتد.

همچنین معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران در این جلسه، مهمترین بخش درمان اعتیاد را توجه به فرد بهبود یافته پس از ترخیص بیان کرد و گفت: استانداری از طرح‌های اجرایی برای بکارگیری افراد بهبودیافته با هدف توانمندی و اشتغال دائمی آن‌ها استقبال می‌کند.

حسن نژاد با تاکید بر رویکرد مبتنی بر درمان و حمایت در این مراکز افزود: استفاده از ظرفیت خیران و دیگر دستگاه‌ها می‌تواند اقدام مناسبی برای رفع مشکلات مراکز درمان اعتیاد باشد.

معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری مازندران با تاکید بر پذیرش معتادان متجاهر در مراکز ماده ۱۶ تصریح کرد: فقط تکمیل ظرفیت اسمی این مراکز مدنظر نبوده و نباید هر فرد معتاد غیرمتجاهر را دستگیر و به مراکز ماده ۱۶ منتقل کنیم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل مازندران هم نیز بر اهمیت ارتقا سطح فرهنگ با توجه به آموزه‌های دینی برای کاهش و کنترل اعتیاد و نیز توجه به امر به معروف تاکید کرد و گفت: توجه به معروف باید از درون خانواده‌ها آغاز شده تا به جامعه سرایت پیدا کند.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی، هدف از تداوم جلسات دادستان‌ها و دیگر نهاد‌های ذیربط با موضوع ماده ۱۶، را پیگیری مراقبت‌ها و فعالیت‌های مندرج در آیین نامه برشمرد و افزود: همه اقدامات انجام شده برای دست یافتن به نتایج مناسب و مطلوب، رفع مشکلات و موانع موجود و نیز خروج مناسب و موفق افراد موضوع ماده ۱۶ است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: معتاد وام معتاد بهبود یافته وام خود اشتغالی مدیرکل بهزیستی مازندران وام خود اشتغالی معتاد بهبود یافته میلیون تومان ماده ۱۶

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۶۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد

به گزارش خبرنگار مهر، فریبا بریمانی صبح شنبه در گفت وگ و با خبرنگاران ضمن تبریک فرا رسیدن روز «روانشناس و مشاوره» با بیان اینکه روانشناسان در ایجاد یک جامعه سالم از نظر جسمانی و روانی نقش بسزایی دارند، گفت: روانشناسان به افراد جامعه کمک می‌کنند تا بتوانند احساسات و رفتارهای خود را بهتر درک کرده و آنها را مدیریت کنند تا زندگی با کیفیت تری داشته باشند.

مدیرکل بهزیستی مازندران یکی از اهداف سازمان بهزیستی کشور را برنامه‌ریزی و تلاش در جهت ارتقا سلامت روان آحاد جامعه دانست و عنوان کرد: در حال حاضر ۲۱۲ مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی در سراسر استان در راستای ارائه مشاوره تخصصی در زمینه‌های فردی و خانوادگی، ازدواج، پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، تحصیلی، ارتقا توانمندی‌های معنوی، اخلاقی و فکری و … به شهروندان فعالیت دارند.

بریمانی به ارائه خدمات مشاوره حضوری اشاره و عنوان کرد: ۱۶۶ هزار و ۳۰۱ نفر در سال گذشته با مراجعه به مراکز مشاوره و خدمات روانشناختی از متخصصین امر خدمات دریافت کردند.

مدیرکل بهزیستی استان با بیان اینکه خدمات روانشناختی و ارتقای سلامت روان به صورت تلفنی نیز صورت می‌گیرد، افزود: طی یک سال اخیر ۱۹۴ هزار و ۵۶۸ نفر طی تماس با خط ۱۴۸۰ صدای مشاور، جهت برطرف کردن مشکلات روانشناختی در زمینه‌های فردی و خانوداگی، کودک و نوجوان، تحصیلی، شغلی، مشاوره قبل از ازدواج، مشاوره طلاق، توانایی تصمیم گیری صحیح و مناسب و همچنین تقویت مهارت‌های زندگی و مهارت‌های بین فردی مشاوره تلفنی دریافت و از مزایای این خط بهره مند شدند.

این مسؤول از ارائه آموزش به بیش از هشت هزارو ۳۰۰ نفر از جوانان در آستانه ازدواج در سال گذشته خبر داد و اظهار داشت: بی شک، یکی از راهکارهای مؤثر پیشگیری از جدایی و طلاق زوجین، آموزش پیش از ازدواج است که به ارتقای توانمندی فردی در انتخاب همسر مناسب و تشکیل خانواده موفق کمک می‌کند که این افراد جهت تقویت و ثبات خانواده در کارگاه‌ها و جلسات آموزشی پیش از ازدواج شرکت کردند.

وی اعلام کرد: سال گذشته، ۱۴۰۹۹ زوج مازنی جهت افزایش استحکام روابط زوجین در کلاس‌های آموزشی و مشاوره حین ازدواج شرکت کرده‌اند.
مدیر کل بهزیستی استان ارتقای سلامت و توانمندسازی روانشناختی زوجین، افزایش رضایتمندی زندگی زناشویی و تحکیم بنیان خانواده را از جمله اهداف برنامه‌های پیشگیرانه و ارتقایی سازمان بهزیستی در حوزه خانواده برشمرد و گفت: در این راستا در سالی که گذشت ۱۵۴۱۱ نفر از آموزش زندگی خانواده و ۴۴ هزار و ۹۹ نفر از آموزش‌های مهارت‌های زندگی بهره مند شدند.

وی انتخاب همسر و ازدواج را هم از بعد اجتماعی و هم از بعد فردی برای افراد جامعه، مرحله مهم و حساسی دانست و ادامه داد: ۹۶۸۰ نفر در سال گذشته از مراکز مشاوره سراسر استان جهت ازدواج و انتخاب همسر خدمات مشاوره‌ای دریافت نمودند. چرا که انتخاب درست و مناسب هم فرد را به آرامش می‌رساند و هم جامعه را از بحران مسائل اجتماعی آسیب زا مانند طلاق و پیامدهای آن حفظ می‌کند.

مدیرکل بهزیستی مازندران به مشاوره طلاق در مراکز بهزیستی نیز اشاره کرد و افزود: در سال گذشته تعداد، ۴۶ هزار زوج در مراکز مشاوره، خدمات مشاوره‌ای دریافت کردند و از این تعداد پرونده بیش از ۲۳ درصد منجر به سازش شده است که عمده ترین دلایل طلاق عدم مسؤولیت پذیری، بی توجهی، کمبود مهارت‌های زندگی، اعتیاد، خیانت و سو ظن، خشونت و دخالت اطرافیان بوده است.‌

کد خبر 6089518

دیگر خبرها

  • این پنیر چربی‌های شکم را آب می‌کند!
  • بیش از ۳۴۰۰ مرکز مشاوره درکشور به مردم خدمات سلامت روان می دهند
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • این پنیر چربی‌های شکم را آب می‌کند! | تاثیر لبنیات در چربی سوزی شکم ؛ روزانه سه وعده لبنیات بخورید
  • بهره مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی و مشاوره بهزیستی مازندران
  • بهره‌مندی بیش از ۳۶۰ هزار نفر از خدمات مشاوره بهزیستی مازندران
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • مشارکت مردمی در بهزیستی خراسان جنوبی ۱۱۶ درصد افزایش یافت
  • ثبت ۱۵ هزار تماس با مرکز صدای مشاور بهزیستی
  • بهره مندی بیش از ۳۳ هزار نفر از خدمات مشاوره‌ای بهزیستی چهارمحال و بختیاری