Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون استاندار خوزستان گفت: سال‌جاری 330 میلیارد ریال وام برای اشتغال خانگی به استان اختصاص یافته که بیش از 80 درصد آن به بانوان تعلق خواهد گرفت.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، آیین رونمایی از مرکز فنی و حرفه ای بانوان منطقه ملاشیه، امروز (سه شنبه 14 آذرماه)  با حضور معاون سیاسی اجتماعی استانداری،مدیرکل امور اجتماعی استانداری، مدیر کل امور بانوان استان، مدیر کل اداره فنی و حرفه ای خوزستان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی اجتماعی استانداری در این مراسم ضمن گرامیداشت هفته وحدت، افتتاح این مرکز را در راستای گسترش آموزش های مهارتی در سطح استان به ویژه در مناطق کم برخوردار عنوان کرد و گفت: امیدواریم که اثر بخشی آن به صورت ملموس در زندگی مردم مشاهده شود.

 علی حسین حسین زاده افزود: اقدامات مناسبی پیرامون مهارت افزایی و توانمند سازی افراد توسط اداره کل فنی و حرفه ای صورت گرفته است و امیدوار هستیم تا حدودی زمینه اشتغال را در خوزستان فراهم کند.

وی به معضل بیکاری در استان اشاره کرد و ادامه داد: بیکاری تنها مشکل استان خوزستان نیست بلکه یک چالش کشوری است و هیچ دولتی به تنهایی قادر به حل معضل بیکاری نیست. بخش عمده ای از اشتغال زایی را باید بتوانیم با بستر سازی و فراهم کردن مباحث اقتصادی کارشناسی شده از طریق مردم انجام دهیم.

حسین زاده گفت: در سال جاری 330 میلیارد ریال وام برای اشتغال خانگی به استان خوزستان اختصاص یافته است که بیش از 80 درصد آن به بانوان تعلق خواهد گرفت.

وی تاکید کرد: این وام باید به کسانی تعلق گیرد که مهارت های لازم را آموزش دیده باشند تا بتواند اثر بخش باشد؛ چرا که وام گرفتن بدون تخصص و مهارت نه تنها معضلی را حل نخواهد کرد بلکه گاهی می تواند مشکل آفرین باشد.

معاون سیاسی استانداری در پایان با اشاره به این که اجرا و تدوین برنامه های مهارتی در تمام استان امکان پذیر نیست، افزود: هر منطقه و شهرستان ظرفیت ها و نیاز های متفاوتی دارد و باید با نگاه کارشناسی، نیاز سنجی هر منطقه تعیین شود و اقدامات لازم صورت گیرد.

لازم به ذکر است؛ راه اندازی این مرکز از محل اعتبارات شورای اجتماعی کشور تامین اعتبار شده است.

 

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۹۱۱۵۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است

استاندار کرمانشاه گفت: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش بوده و حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمد طیب صحرایی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در نشست شورای هیأت اندیشه‌ورز اجتماعی استان کرمانشاه که با حضور معاون سیاسی و امنیتی و مدیرکل اجتماعی استانداری در سالن جلسات استانداری برگزار شد، طی سخنانی با اشاره به نیاز جامعه به اقدامات پژوهشی، تحقیقاتی و علمی برای حرکت به سمت بالندگی بیشتر، اظهار کرد: هرکدام از اعضای جامعه دانشگاهی استان می‌توانند در برنامه‌های توسعه‌ای استان نقش مؤثری ایفا کنند و این موضوع طی چندین مراسم و نشست‌های مختلف با دانشگاهیان و اساتید علمی برای عینیت بخشیدن به همکاری و مشارکت این عزیزان بیان‌شده است.

وی افزود: همگی باید با همکاری و همدلی تلاش کنیم تا استان به‌صورت عالمانه و مجاهدانه برای رسیدن به پیشرفت و بالندگی روزافزون اداره شود.

استاندار کرمانشاه تصریح کرد: هرکدام از مسائل و آسیب‌های اجتماعی با حضور و مشارکت جامعه دانشگاهی بهتر و دقیق‌تر رفع می‌شود ازاین‌رو برای کمک به استان، اجرای طرح‌های علمی و تحقیقاتی برای ما بسیار مهم و ارزشمند خواهد بود.

وی با تأکید بر ارائه راهکارها و طرح‌های مختلف برای بهره‌وری در اجرای برنامه‌ها با نگاه علمی و دانشگاهی ادامه داد: دانشگاه‌ها می‌توانند کمک مناسبی به بهره‌وری و استفاده بهینه از امکانات و منابع داشته باشند و همچنین می‌توانند به افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیز با راهکارهای علمی خود کمک کنند.

صحرایی عنوان کرد: افزایش تاب‌آوری اجتماعی در جامعه نیازمند راهکار علمی همراه با ارائه آموزش است.

وی خاطرنشان کرد: برای حل مشکلات جامعه نیازمند نسخه دانشگاهی هستیم و از جامعه دانشگاهی می‌خواهیم که با مشخص کردن چندین اولویت مهم، نظرات و راهکارهای عملیاتی و علمی خود را به دفتر امور اجتماعی استانداری اعلام کنند.

استاندار کرمانشاه افزود: با مشخص کردن چندین اولویت و با همکاری جامعه دانشگاهی می‌توانیم به حل مسئله با نگاه علمی برسیم و قطعاً حرکت در این مسیر اثرگذار و نتیجه‌بخش خواهد بود.

کد خبر 748548

دیگر خبرها

  • حل مشکلات جامعه با نسخه دانشگاهیان ممکن است
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • دستگاه‌های مختلف مردمی و فرهنگی در انتخابات همکاری داشتند
  • اردو‌های جهادی، گام‌هایی استوار در مسیر محرومیت‌زدایی
  • بانوان نماد خودباوری و مسوولیت پذیری در جامعه هستند
  • امنیت حاکم بر هرمزگان ناشی از وحدت شیعه و سنی است
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری
  • پرداخت ۹۰۷ میلیارد ریال تسهیلات خود اشتغالی به جامعه ایثارگری آذربایجان غربی
  • سریال ناکامی کاراته خوزستان ادامه دارد!
  • مسئولان استان متناسب با "تحقق شعار سال" برنامه‌ریزی کنند